Amanda Nedergaard - Case Study

300% forøget LTV på 6 måneder

Overblik:
Amanda Nedergaard har været online coach de seneste 3 år og har fået vendt hende forretning 100% på hovedet siden starten af samarbejdet.

0 %
Forøget LTV
0 X
ROI
0 %
Repositionering

Læs flere case studier

Amandas case study fortsætter under billederne↓

Baggrundshistorie

I 2020 begyndte Amanda sin rejse som online coach med Peter på sidelinjen, stifter af EmpowrCoach. Hun havde selv været igennem et vægttab på 40 kilo og der gik ikke lang tid før at forretningen voksede med så hastige skridt, at det oftest var svært at følge med efterspørgslen.

Siden da har Amanda prøvet kræfter med andre bureauer, men i Juli 2023 var tiden kommet til at vende tilbage til sine rødder, hvor det hele startede, og siden da er det kun gået fremad.

En ROI på 6 på betalt markedsføring og en repositionering af hendes brand og produkter har formået at tredoble hendes livstidsværdi hos klienterne og dette må siges at være tilfredsstillende.

Repositionering af brand

Ligesom mange andre coaches indenfor branchen, drømte Amanda om at blive anerkendt som “thought-leader” inden for hendes niche – netop overspisninger.

Derfor satte vi os ned sammen med Amanda for at definere hendes fremtidige strategi inden for leadgenerering, brandpositionering, prisfastsætning af hendes ydelser samt service.

Hjemmesidedesign

Amanda er en kreativ sjæl, og hun skyr ikke det hårde arbejde. Derfor besluttede vi os for sammen med Amanda at give hendes hjemmeside en makeover, hvilket skulle gøre det lettere for nye besøgende at gøre sig klog og ikke mindst hooked’ på hendes kompetencer.

Betalt annoncering

Betalt annoncering har sjældent været en profitabel oplevelse for de coaches, vi tager ind hos EmpowrCoach inden start af samarbejde.

Derfor besluttede vi at grave dybere ned i Amandas egen historie, hendes unikke differentieringsfaktorer i forhold til andre coaches og hvordan hun kunne optimere sin positionering på markedet indenfor hendes niche. Vi har kontinuerligt samarbejdet med Amanda om at opbygge hendes strategi for håndtering af leads, uden at hun føler, at hun presser sine ydelser ned over nakken på kunderne i telefonen.

Forøgelse af livstidsværdi på 300% 6 måneder

På mindre end 6 måneder har Amanda formået at øge sin livstidsværdi pr klient med mere end 300%. Selvom hun til tider har haft svært ved at følge med den store efterspørgsel, ser vi frem til at fortsætte vores samarbejde ind i 2024 og mange år fremover.