Kaia Fuglerud - Case Study

400% omsætningsvækst på 4 måneder!

400% omsætnings-vækst på 4 måneder!

Overblik:
Vi indgik samarbejde med Kaia i august 2023, og frem til januar 2024 har vi mere end firedoblet hendes omsætning. Dette har vi gjort gennem en unik og specialiseret strategi for betalt markedsføring, kombineret med et nyt fokus på brandidentitet, en frisk hjemmeside og skræddersyet indhold, der matcher hendes profil. Det er gået så godt, at Kaia nu er gået fuldtid som online coach, og planen for 2024 er nu lagt med mål om en endnu større vækstrejse!

0
ROAS
0 %
Omsætningsvækst
0 %
Forøget LTV

Læs flere case studier

Kaia’s Case Study fortsætter under billederne ↓

Vejen til succes

Vores arbejde med Kaia startede for lidt over fem måneder siden, og det har været en fartfyldt rejse lige fra begyndelsen. I tæt samarbejde med Kaia lagde vi et intensivt fokus på at udvikle et betalt marketingsetup, der nøje matchede hendes profil og målgruppe. Resultatet har været imponerende: en gennemsnitlig ROAS på over 13,4 i de seneste fem måneder, samt en markant stigning i hendes omsætning.

Med grundig planlægning og analyse af Kaias eksisterende brand og den målgruppe, hun bedst kunne assistere og opnå resultater for, udarbejdede vi en detaljeret plan for, hvordan vi skulle markedsføre hende til denne målgruppe. Efter en periode med forskellige splittests fandt vi frem til den mest effektive type af content og targeting for Kaias profil. Det har nu resulteret i, at hun dagligt får nye interessede og kvalificerede leads ind.

Vi har taget hånd om alle de vigtige aspekter af forandringen i Kaias forretning, herunder:

  • Udvikling af en hjemmeside optimeret til konvertering, fyldt med dybdegående information, der adresserer målgruppens aktuelle udfordringer og mål. (Og husk, du behøver ikke at betale et bureau 25.000 for en hjemmeside; vi tilbyder nemlig både hjemmesider og landingpages helt gratis til vores coaches.)
  • Implementering af en ny prisstruktur, der forlænger livstidsværdien af de kunder Kaia får. Dette øger ikke kun hendes indtjening per kunde, men bidrager også til en mere stabil forretning, da færre kunder falder fra hver måned.
  • Grafiske løsninger til hendes indhold. Vores dedikerede ‘Social Media Specialists’ assisterer coachen med grafiske elementer til indhold m.v.
  • Et fuldstændigt tilpasset betalt markedsføringssetup, skræddersyet til Kaias profil og målgruppe.
  • Assistance til at forbedre ‘produktet’ for hendes eksisterende kunder, hvilket forbedrer deres oplevelse og fremmer organisk vækst.
  • Salgstræning, der gør det lettere for Kaia at konvertere de indkommende leads.
  • …og mange andre tiltag.

Hvad gjorde den store succes?

Den afgørende forskel i vores tilgang til denne opgave ligger i metoden, vi har udviklet hos EmpowrCoach, som effektivt identificerer den mest optimale vinkel for markedsføring og opbygning af en brandidentitet. Denne tilgang sikrer, at målgruppen ikke kun interesserer sig for det, vores coach sælger, men også føler sig hørt og forstået. Dette skaber stærkere og flere leads.

Content og betalt markedsføring kan tilgås på adskillige måder, og der er ikke én rigtig løsning. Men én ting er sikker: Vi oplever i gennemsnit en vækst på 50-100% for vores coaches inden for de første seks måneder af vores samarbejde. Kaia er langt fra det eneste eksempel, da vi har formået at mangedoble forretningen for flere andre coaches siden samarbejdets start, hvilket du kan læse mere om i vores case-studies.

Gennem vores analytiske tilgang har vi etableret en proces, der gør os i stand til at indgå i samarbejde med fuld tillid til, at vores indsatser vil føre til fremskridt, såfremt coachen er åben for de foreslåede tiltag. Kaia har været et fremragende eksempel på, hvordan hurtig implementering af vores strategier kan accelerere væksten.

Fremtid og vækst

Kaia har sat ambitiøse mål for fremtiden og har taget det fulde spring ind i rollen som fuldtids coach, med et skarpt fokus på online klienter. Med dette for øje har vi for 2024 intensiveret vores marketingindsats og lagt planer for gradvist at øge annoncebudgettet. Denne beslutning bygger på de værdifulde indsigter, vi har opnået gennem de seneste fem måneder, som har guidet os til at finjustere vores strategi for at optimere effekten.