Rene Macapili - Case Study

65% vækst på toplinjen

Overblik:
De sidste 6 måneder har vi arbejdet tæt sammen med Rene som forretningspartner, hvor vi i fællesskab har formået at øge omsætningen med hele 65% på 6 mdr. Vigtigst af alt er Renes profit vokset markant under vores vinger, som også har resulteret i at Rene har valgt at investere i en fuldtidscoach, så han kan bruge sin tid hvor det giver mening for ham og hans forretning.

0 %
Vækst på toplinjen
0 %
Flere salg
0 %
Flere leads

Læs flere case studier

Renes case study fortsætter under billederne ↓

Baggrund

Rene er en af de førende danske online coaches og ønskede at tage hans forretning til nye højder – uden at gå på kompromis med profitten. Rene har haft flere forskellige samarbejdspartnere førhen, men det har været enten for dyrt eller ikke levet op til det potentiale Renes brand har.

Fokusområderne har været skalering, kampagneplanlægning, salgsoptimering samt leadgenerering.

Forøgelse af livstidsværdi og forlængelse af kunder

Én af problemstillingerne Rene stod med var, at der skulle mange klienter ind hver måned for at kunne øge omsætningen, så derfor intensiverede vi fokus på dette ved at sælge klienterne ind på længere forløb fra starten af. Dertil hjalp vi Rene med hvordan han skulle håndtere henvendelser mere effektivt og sælge længere forløb ind til klienterne, som medførte en forøgelse af livstidsværdien på 35-40%.

Mere interaktion på Instagram, kampagneplanlægning og flere organiske leads

Showcasing af klienter og bedre kapitalisering heromkring har været en væsentlig drivfaktor for mængden af organiske leads. I Q1 2024 oplevede Rene en fordobling af lukkede klienter hvis vi sammenligner os med Q1 2023, og det skyldes bl.a. bedre kampagneplanlægning i Januar, men også en mere strømlinet content-strategi, som balancerer værdibaseret content og social selling.

Rene vækster jævnt måned efter måned og det har også betydet, at Rene har valgt at ansætte Morten som fuldtidscoach, som vi har hjulpet med at skabe rammerne for. Vores ugentlige møder tager udgangspunkt i KPI’er vi sætter os sammen, men også økonomistyringen og profitoptimeringen er i højsædet. Fundamentet for samarbejdet med Rene har fra dag ét af været, at sørge for profitten øges i takt med omsætningen og at disse to vigtige parametre afvejes løbende.