Rikke Fohlmann - Case Study

350% vækst på 1:1 forretningen

350% vækst
på 1:1 forretningen

Overview:
Rikke er mor til 2 små børn og kom til os med en drøm om at få vendt hendes forretning 180 grader fra at sælge madplansforløb til 349,- om måneden til hendes 1:1 forløb, som vi på under 6 måneder har formået at vækste 350%.

0 %
Vækst (1:1)
0 %
Forlænget LTV
0 %
Repositionering

Læs flere case studier

Rikkes case study fortsætter under billederne ↓

Baggrundshistorie

Rikke havde på egen hånd formået at tiltrække en stor sum af følgere på hendes profil gennem hendes madopskrifter, men manglede en konkret strategi til at kapitalisere på dette og sælge hendes følgere ind på højtbetalte forløb.

Omstrukturering af forretningsmodel

Rikke er selv mor til 2 små børn og derfor faldt strategien naturligt på at sigte efter at tiltrække andre mødre, som resonerede sig selv med Rikkes eget vægttab på 40 kilo.

Opbygning af effektive sæsonbetonede kampagner, omstrukturering af hendes organiske opslag, salgscoaching og kapitalisering af hendes mystories har skabt fundamentet for hendes succes.

Et af de store fokusområder har været af gøre Rikke komfortabel med hendes intro-samtaler med potentielle klienter, da “salg” aldrig har ligget til højrebenet. Gennem oplæring og effektivisering af hendes salgsprocesser har hun formået at sælge klienter ind på en gennemsnitlig forløbspris på 15.000kr blot 6 måneder efter, som er en 15-dobling sammenlignet med hendes madplansforløb.

Rikkes forretning som den ser ud i dag

Sammen med Rikke har vi formået at skabe mere kontinuitet og forudsigelighed i hendes omsætning og det skaber ro i hverdagen med et familieliv og en forretning der skal harmonere.