Sandra Rosenkrantz - Case Study

400% omsætningsvækst på 6 måneder

400% omsætnings-vækst på 6 måneder

Overblik:
Sandra Rozenkrantz er mor til 2 unge drenge og er en ægte business woman, som har været på en helt fantastisk vækstrejse ud over det sædvanlige de sidste 6 mdr.

Baggrundshistorie

Sandra har været coach de sidste 4 år og har det meste af tiden haft følelsen af at skulle jagte nye kunder konstant for at kunne få det til at hænge sammen.

Derfor har vi lavet en totalt turn-around sammen med Sandra, hvor fokuspunktet har været at vækste omsætningen gennem hendes nyudviklede “PowerMom Exclusive forløb”, som har vist sig at være et guld-æg, ikke kun for hende selv, men også klienterne.

0 %
Omsætningsvækst
0 X
ROI
0 %
Forøget LTV

Læs flere case studier

Sandras case study fortsætter under billederne↓

Repositionering af brand

Sandra er selv mor til 2 små drenge og derfor besluttede vi os for at gå benhårdt efter mødre der drømmer om vægttab. På 6 måneder har hun formået at tiltrække 15.000 nye følgere på Instagram gennem en content-strategi med høj relevans for hendes target audience, herunder bl.a. “Madfifs”, “Indkøbsfifs”, “Snackfad” og “Morgenmadsmirakler” og har formået at sælge hendes PowerMom Exclusive forløb ind til netop disse, som har været en stor succes.

Herudover fortalte Sandra ved opstartet af samarbejdet, at hun følte det altid havde været en udfordring at sælge ydelser til højere priser, men blot 6 måneder inde i samarbejdet har vi formået at øge klienternes livstidsværdi med over 700% gennem en strategisk prisstrategi og salgscoaching på ugentlig basis.

Hun tjener altså med andre ord 7x så mange penge pr klient den dag i dag.

Betalt annoncering

Betalt annoncering kan føles som et risikabelt sats for mange coaches, så derfor har vi haft fokus på at teste annoncering af med små budgetter til at starte med og det har givet pote helt ud over det sædvanlige for Sandra.

Med custom landingssider, relaterbare og emotionelle annoncetekster, tonsvis af social proof og salgscoaching, har vi formået at vende hver krone brugt på annoncer til 8kr for Sandra og det har faktisk resulteret i en nødsagethed til at nedskalere marketing-budgetterne – simpelthen for at sikre Sandra kan følge med.

Firedobling af omsætning på 6 måneder

På mindre end 6 måneder har Sandra tredoblet sin månedlige omsætning i samarbejde med EmpowrCoach samt øget bundlinjen med 400%, men vigtigst af alt har Sandra fået en følelse af mere frihed, tid mellem sine hænder og mulighed for at gå i dybden med hver klient.

Selv udtaler Sandra: “Det er ret vildt og mega motiverende, men samtidig så kan man jo også hæve priserne på det produkt man også virkelig har fokus på og kan skabe resultater med.”