Amanda Nedergaard - Case Study

300% LTV vekst på 6 måneder

Oversikt:
Amanda Nedergaard har vært online coach i 3 år og har snudd virksomheten sin helt på hodet siden startet av samarbeidet vårt.

0 %
LTV vekst
0 X
ROI
0 %
Re-brand

Les flere casestudier

Casestudien for Amanda fortsetter nedenfor bildene ↓

Bakgrunnshistorie

I 2020 begynte Amanda reisen sin som online coach med Peter (medstifter av EmpowrCoach) på sidelinjen. Hun hadde selv vært gjennom en vektnedgang på 40kg og det tok ikke lang tid før virksomheten vokste så fort at det var vanskelig å følge med på etterspørselen. 

Siden da har Amanda vært innom flere andre byråer, men i juli 2023 gikk hun tilbake til røttene og der alt startet, og siden den gang har det bare gått fremover. 

En ROI på 8 på betalt markedsføring og en reposisjonering av Amanda sin merkevare og ytelse har tredoblet det Amanda tjener per kunde (lifetime value). Hun kan altså ha like mange kunder, men tjene 3 ganger så mye. 

Reposisjonering av merkevare

Som mange andre coacher i bransjen ønsket Amanda å være anerkjent som “top of mind” innenfor sin nisje – nemlig overspisning. 

Derfor satte vi oss ned sammen med Amanda for å definere hennes fremtidige strategi innenfor generering av leads, brandposisjonering, prissetting av hennes tilbud samt service.

Design av hjemmeside

Amanda er en kreativ sjel og hun snur seg ikke vekk fra å jobbe hardt. Derfor bestemte vi oss sammen med Amanda for å gi hjemmesiden hennes en makeover for å gjøre det lettere for nye besøkende å forstå og bli hooked på det hun kan tilby.

Betalt annonsering

Før oppstart av samarbeid med EmpowrCoach, har betalt annonsering har sjeldent vært en profitabel opplevelse for de coachene vi samarbeider med. 

Derfor bestemte vi oss for å grave dypere i Amanda sin egne historie og hennes unike kompetanser for å differensiere henne fra de andre coachene innenfor samme nisje, for å kunne optimere hennes posisjon. Vi har kontinuerlig samarbeidet med Amanda for å bygge opp strategi for håndtering av leads, uten at hun skal føle at hun presser tilbudet sitt ned i halsen på potensielle kunder over telefon.

Forlengelse av lifetime value med 350% på 6 måneder

På mindre enn 6 måneder har Amanda klart å øke sin LTV per kunde med over 300%. Selv om hun til tider har hatt vanskeligheter med å følge med den store etterspørselen, ser vi frem til å fortsette samarbeidet inn i 2024, og i mange år fremover.