Kaia Fuglerud - Case Study

400% inntektsvekst på 4 måneder!

Oversikt:
Vi begynte samarbeidet med Kaia i august 2023, og innen januar 2024 hadde vi mer enn firedoblet inntekten hennes. Denne prestasjonen ble muliggjort gjennom en unik og spesialisert strategi for betalt markedsføring, kombinert med et fornyet fokus på merkeidentitet, en oppdatert og oppfrisket hjemmeside, samt skreddersydd innhold tilpasset profilen hennes.

Disse tiltakene gjorde det mulig for Kaia å gå over til å bli en online coach på heltid, med ambisiøse planer for vekst lagt ut for 2024!

0
ROAS
0 %
Inntektsvekst
0 %
LTV Vekst

Les flere casestudier

Casestudien for Kaia fortsetter nedenfor bildene ↓

Veien til suksess

Reisen vår med Kaia startet bare for litt over fem måneder siden, og har siden begynnelsen hatt stormende fremgang. I tett samarbeid med Kaia fokuserte vi intenst på å utvikle et betalt markedsføringsoppsett som nøyaktig og presist matcher profilen og målgruppen hennes. Resultatene har vært bemerkelsesverdige: Avkastning på annonseinvesteringer har gjennomsnittlig ligget på over 13,4 de siste fem månedene, i tillegg til betydelig økning i inntekten hennes.

Etter grundig planlegging og analyse av Kaias eksisterende merkevare, og den målgruppen hun best kunne tjene og oppnå resultat for, lagde vi en detaljert plan for å markedsføre henne til denne målgruppen. Gjennom en rekke A/B-tester, identifiserte vi de mest effektive innholdstypene og målretting for Kaias profil, noe som ledet til en jevn strøm av nye, interessante og kvalifiserte leads hver dag.

Vi håndterte de mest avgjørende aspektene av Kaias forretningsomstilling, inkludert:

  • Utvikling av en konverteringsoptimalisert nettside fylt med dyptgående informasjon som adresserer målgruppens utfordringer og mål. (Og husk, du trenger ikke å betale et byrå 25 000 NOK for en nettside; vi tilbyr nettsider og landingssider gratis til coachene våre).
  • Implementering av en ny prisingsstruktur som forlenger levetiden av Kaias kunder; ikke bare øker dette inntektene hennes per kunde, men det bidrar også til mer stabil virksomhet ved å redusere månedlig kundefrafall.
  • Utgivelse av grafiske løsninger for innholdet hennes. Våre dedikerte ‘Social Media Specialists’ hjelper coachen med grafiske elementer for innholdet med mer.
  • Et komplett tilpasset, betalt markedsføringsoppsett skreddersydd til Kaias profil og målgruppe
  • Hjelp og støtte til å utbedre produktet til hennes eksisterende kundebase, slik at det forbedrer deres kundeopplevelse og promoterer organisk vekst
  • Salgsopplæring som tilrettelegger for Kaias konvertering av inkommende leads
  • … og mange flere initiativer

Hva førte til suksess?

Hovedforskjellen i vår tilnærming ligger i metoden vi utviklet med EmpowrCoach, som i bunn og grunn identifiserer den mest optimale innretningsvinkelen for markedsføring og bygging av merkevareidentitet. Denne tilnærmingen forsikrer at målgruppen ikke bare er interessert i hva coachen seller, men også føles sett og forstått, noe som generer flere kvalifiserte leads.

Innhold og betalt markedsføring kan tilnærmes på en rekke måter, og det finnes ikke noe fasitsvar. Likevel er én ting sikkert: Vi ser som gjerne en vekst på 50-100% for coachene våre innen de første seks månedene av samarbeidet. Kaias tilfelle er kun ett av mange eksempler på hvordan vi har klart å flerdoble virksomheten for mange andre coacher siden begynnelsen av samarbeidet, som beskrevet i casestudiene våre.

Gjennom vår analytiske tilnærming, har vi etablert en prosess som tillater oss å engasjere oss i samarbeidsforhold med stor tillit til at våre tiltak vil føre til fremgang, så lenge coachen er åpen til våre foreslåtte tiltak. Kaias tilfelle har vært et eksemplarisk eksempel på hvordan rask implementering av strategiene våre kan fremme og fremskynde vekst.

Fremtid & vekst

Kaia har satt ambisiøse mål for fremtiden, og har fullt ut omfavnet rollen sin som heltids-coach. Med tanke på dette har vi intensivert markedsføringsinnsatsen vår for 2024, og har planlagt å gradvis øke annonsebudsjettet. Denne beslutningen er basert på verdifull innsikt vi har fått de siste fem månedene – innsikt som har banet vei for å finjustere effektiviseringsstrategien vår.