Malin Staude - Case Study

430% økt omsetning på 10 måneder!

Oversikt:
Etter implementering av ny prisstruktur, marketingstrategier og innføring av betalt annonsering har Malin mer enn firedoblet omsetningen sin ila de siste 10 månedene.

Bakgrunnshistorie:

Malin tok utdannelsen som personlig trener ved siden av en universitetsutdannelse, og hoppet direkte inn i en fulltidskarriere som coach etter mastergraden. Samarbeidet vårt startet kort tid etter hvor vi først og fremt fokuserte på å bygge opp en stabil og profitabel virksomhet. Målet vårt var å sikre ro med en vedvarende tilstrømning av nye leads og en gradvis stigning i antall nye kunder hver måned. 

Etter å ha etablert et stabilt fundament implementerte vi betalt markedsføring og en ny prisstruktur. Dette var pushet som Malin trengte. Denne endringen ble startskuddet for en betydelig vekst og siden den gang har virksomheten hennes utelukkende opplevd videre vekst.

0
ROAS
0 X
Økt omsetning
+ 0
Følgere

Les flere casestudier

Casestudien for Malin fortsetter nedenfor bildene ↓

Oppbygging av merkevare

Malin har skapt en merkevare som snakker til målgruppen hennes, bestående av kvinner mellom 20-40 år, takket være vår hjelp og veiledning innenfor content. Målgruppen hennes kontakter henne ofte når de søker forandring og selvforbedring. De leter etter en coach som forstår viktigheten av balanse og tilpasning i en travel hverdag. 

Vi har klart dette ved å skape content om en rekke temaer og kategorier som ofte hentes direkte fra Malin sitt eget liv. Hun viser hvordan man finner en balanse mellom trening, kosthold, og det å være “et vanlig menneske”. 

Resultatet er at flere av videoene hennes har gått semi-viralt. Vi fortsetter å skape engasjement og tiltrekke nye følgere som potensielt sett kan bli betalende kunder til 1:1 coaching. 

Ved å skape en merkevare som føles mer som “en venninne som gir råd” fremfor en telefonselger på jakt etter neste salg, har vi oppnådd stor suksess med å konvertere organiske følgere til betalende kunder, og forbedre kvaliteten av betalte leads. 

Betalt annonsering

Betalt annonsering i Norge har vist seg å være en betydelig suksess for oss i EmpowrCoach, og Malin er et godt bevis på dette. Ved å bruke en unik og personlig tilpasset strategi har vi oppnådd en imponerende gjennomsnittlig ROAS på 15,4 på de siste 10 månedene. Vi har til og med sett en rekordhøy ROAS på 25,88 i en enkelt måned. Dette betyr altså at for hver 10.000 NOK investert i markedsføring har Malin i gjennomsnitt generert en meromsetning på 154.000 NOK over kundenes LTV. 

54% av de nye kundene Malin fikk i 2023 er kommet direkte fra våre betalte annonser. Dette har ført til en jevn tilførsel av varme leads som Malin konverterer til kunder med høy LTV – og det beste er at hun ikke selv skal bruke tid på å generere leadsene. Vi tar oss av alt det praktiske. 

Nå har vi giret om og er klare for å løfte Malin sin betalte markedsføring til et helt nytt nivå. Vi ser frem til 2024 med en velutviklet strategi som skaper enda mer vekst for Malin. 

4x omsetning på 10 måneder 📈

På kun 10 måneder har Malin transformert virksomheten og sin merkevare til en av de førende innenfor coaching i Norge. Selv om tempoet har vært høyt og utviklingen har skjedd raskt, har kundenes lange levetid sikret at forretningen er på en stabil og sikker vekstkurve. 

I tett samarbeid med Malin ser vi frem til å føre virksomheten hennes til nye høyder i 2024. Målet vårt er å etablere Malin som den førende coachen i hennes segment på det norske markedet.