Sandra Rosenkrantz - Case Study

400% økning i omsetning på 6 måneder!

Oversikt:

Sandra Rozenkrantz er mor til 2 unge gutter og er en ekte businesswoman som har vært en helt fantastisk reise som coach det siste halve året. 

Bakgrunnshistorie

Sandra har vært coach i 4 år og har mesteparten av tiden hatt følelsen av å konstant måtte jakte etter nye kunder for å få alt til å henge sammen. 

Derfor har vi snudd alt på hodet sammen med Sandra, med hovedfokuset på å øke omsetningen hennes gjennom det nyutviklede “PowerMom Exclusive forløp”, og her har det vist seg at hun har skutt gullfuglen. 

0 %
Vekst
0 X
ROI
0 %
LTV Vekst

Les flere casestudier

Casestudien for Sandra fortsetter nedenfor bildene ↓

Reposisjonering av merkevare

Sandra er selv mor til 2 små gutter og har derfor bestemte vi oss for å gå hardt inn for å hjelpe mødre som drømmer om vektnedgang. På 6 måneder har hun klart å tiltrekke 10.000 nye følgere på Instagram gjennom en contentstrategi med høy relevans for hennes målgruppe, med serier som for eksempel “Mattips”, “Snackfat” og “Frokostmirakler”. Gjennom en relevant contentstrategi har hun klart å tiltrekke dem hun ønsker, og selge hennes PowerMom Exclusive forløp til nettopp disse. 

Videre fortalte Sandra ved oppstart av samarbeidet at hun følte det alltid har vært en utfordring å selge coachingen sin til høyere priser, men kun 6 måneder inne i samarbeidet har vi økt hennes LTV per kunde med over 700%. Dette har vært gjennom implementering av en strategisk prissetting og salgscoaching på ukentlig basis. 

Hun tjener med andre ord 7 ganger så mye per kunde den dag i dag sammenlignet med 6 måneder siden.

Betalt annonsering

Betalt annonsering kan føles som et risikabelt skritt for mange coacher, og derfor har vi hatt fokus på å teste annonsering med et lavt budsjett som en start, og det har gitt resultater helt utenom det vanlige for Sandra.

Med skreddersydde landingssider, relaterbare og følelsesladde annonsetekster, tonnevis av social proof og salgscoaching har vi klart å skape en ROI på 12 for Sandra, hvilket betyr at hun får pengene sine igjen 12 ganger for hver krone hun bruker på annonsering. Dette har resultert i at vi rett og slett har måttet skru ned budsjettet for å sikre at Sandra kan holde følge.

Tredobling av omsetning på 6 måneder

På mindre enn 6 måneder har Sandra gjennom samarbeidet med EmpowrCoach tredoblet sin månedlige omsetning. I tillegg har hun økt bunnlinjen med 350%. Men viktigst av alt er følelsen av mer frihet, mer tid og muligheten til å gå mer i dybden med hver klient.

Sandra selv nevner: “Reisen har vært både forbløffende og dypt motiverende. Gjennom denne erfaringen har jeg blitt i stand til å øke prisene mine. Ikke bare det, jeg har også klart å konsentrere meg på å forbedre, og levere, et produkt som oppriktig skaper resultater.”