Vilde Waksvik - Case Study

77% økt omsetning på 3 måneder!

Oversikt:
Vi begynte å jobbe med Vilde i februar 2024, og etter bare tre måneders samarbeid greide hun allerede å øke inntjeningen sin med i gjennomsnitt 77%, takket være de vellykkede strategiene som ble implementert. Disse inkluderte en vårkampanje, en ny prisstruktur, forbedret innholdsplan m.m.

0 %
Økt Omsetning
0 %
Økt LTV
+ 0 %
Organiske Leads

Les flere casestudier

Casestudien for Vilde fortsetter nedenfor bildene ↓

Bakgrunn

Vilde er tobarnsmor og en velkjent figur i coachingbransjen. Hun jobbet tidligere med en stor markedsaktør, og mottok støtte innen administrasjon, markedsføring og forretningsstrategier. Ved slutten av 2023, bestemte hun seg for å drive uavhengig etter å ha innsett at hennes tidligere partnerskap ikke ga tilfredsstillende resultater.

Med tiden innså Vilde verdien av et profesjonelt partnerskap slik som den EmpowrCoach tilbyr for å støtte utviklingen til online coacher. Etter at en annen coach fortalte henne om den positive innflytelsen vi hadde på virksomheten deres, tok hun kontakt med oss i januar 2024. Vi identifiserte raskt hvilke strategiske endringer som kunne forbedre virksomheten til Vilde betydelig, og inngikk snart et samarbeid for å hjelpe henne.

Hos EmpowrCoach prioriterer vi de unike målene hos hver coach vi samarbeider med. For Vilde skapte vi en strategi og en plan som lar henne ta seg fri i helgene for å tilbringe tid med familien, samtidig som hun driver en lønnsom virksomhet som oppfyller inntektsmålene hennes.

Høyere inntekter og mer motiverte leads

Det første steget var å skape en prisstruktur som fenget kundene hennes og sikret at hun hver måned tok inn nok kunder for å opprettholde stabil vekst. Før dette forlot som regel kundene etter kort tid, noe som gjorde bærekraftig vekst noe utfordrende.

Nye salgsmetoder og -strategier ble implementert, og takket være den nye branding- og innholdsplanen som Vilde effektivt gjennomførte, drar hun inn flere og bedre leads hver uke som er klare og motiverte til å jobbe med henne.

På et tidspunkt hadde Vilde til og med så mange nye kunder at hun måtte sette flere kunder på vent i flere uker bare for å møte etterspørselen og lage nye planer. Selv om det var et “greit problem” å ha, så justerte vi det så det passet Vildes mål og behov på ukentlig og månedlig basis.

Kampanjeplanlegging og innholdsplan

Vi har en omfattende liste over ting vi hjelper coachene våre med, men planene er alltid skreddersydd i samsvar med coachenes behov og situasjon. For eksempel fant vi ut at en vårkampanje ville ha fungert utmerket for Vilde, og resultatene var over all forventning!

Vi utarbeidet også en innholdsplan som skapte en bedre balanse mellom personlig innhold, relaterbare innlegg, coaching-relatert innhold og masse mer. Dette førte til at Vilde nå får mange flere organiske leads enn før, og de er enda mer motiverte til å begynne å jobbe med henne.

Branding og innholdsstrategi

Hos EmpowrCoach er branding og innhold blant våre hovedfokusområder når vi jobber med coacher, noe som også gjaldt for Vilde. Vi utarbeidet en plan som matchet innholdet hun liker å skape og det som ville passet merkevaren hennes—og det var (og er fortsatt) en stor suksess!